21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Noapte de coșmar pentru o băimăreancă. A fost agresată fizic de soț, iar acesta s-a baricadat în casă de frica polițiștilor. A intervenit ISU Maramureș pentru a fi prins bătăușul

Recomandarea editorului

Cazurile de agresiune cresc în Maramureș, în ciuda spiritului festiv din luna decembrie. Ordine de protecție provizorii au emis polițiștii în Berbești, Baia Mare și Săcălășeni, împotriva unor „bărbați” care și-au agresat soția, mama, respectiv concubina. 

În plină lună a cadourilor și a sărbătorilor, Maramureșul se confruntă cu o realitate sumbră, unde violența în familie ia amploare. În doar 24 de ore, polițiștii din Maramureș au emis nu mai puțin de trei ordine de protecție împotriva bărbaților violenți.

Femeie din Săcălășeni terorizată tocmai de cel căruia i-a dat viață

O femeie de 59 de ani din Săcălășeni a apelat la poliție marți, 12 decembrie, relatând o experiență traumatizantă, fiind amenințată de fiul său de 36 de ani. Teama pentru propria viață a determinat polițiștii să emită un ordin de protecție provizoriu împotriva fiului ei, deschizând o anchetă pentru amenințare.

Coșmarul unei femei din Berbești: jigniri și agresiune fizică din partea partenerului

În aceeași zi, la ora 16.00, o femeie de 43 de ani din Berbești a fost victima cuvintelor jignitoare și a amenințărilor cu acte de violență din partea concubinului ei de 47 de ani. Situația a escaladat și în agresiune fizică, determinând poliția să emită un ordin de protecție provizoriu și să deschidă o investigație pentru amenințare și violență în familie.

Pompierii au intervenit în Baia Mare la chemarea polițiștilor, pentru a forța ușa după care s-a baricadat un individ care își bătuse soția

La ora 23.37, o femeie de 37 de ani din Baia Mare a sunat la 112, anunțând că a fost agresată fizic de soțul ei. Polițiștii au intervenit prompt, descoperind urme vizibile de violență la fața locului. Cu sprijinul I.S.U. Maramureș, agresorul de 38 de ani a fost imobilizat și transportat la sediul poliției. Victima a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital, iar poliția a emis un ordin de protecție provizoriu în timp ce investighează infracțiunea de violență în familie.

Mențiune: fotografia care ilustrează acest articol este una generică. Sursă foto.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri