21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Revoltă în Borșa: un localnic încătușat și internat la psihiatrie după ce a blocat un transport de lemne care avea aviz, dar transporta altceva decât a declarat!

Recomandarea editorului

Un nou episod al conflictului legat de transporturile ilegale de lemne a stârnit furia localnicilor din Borșa, în inima Munților Maramureșului. Un localnic a blocat cu determinare drumul către Novăț în fața unui transportator, generând un scandal ce a atras intervenția poliției.

Polițiștii au fost obligați să intervină ferm, imobilizând și încătușând unul dintre protestatari, care a fost ulterior transportat la spitalul de psihiatrie din cauza comportamentului său recalcitrant. Chiar și transportatorul de lemn a fost amendat, deoarece, în ciuda avizelor conforme, s-au constatat discrepanțe între imaginile depuse în sistemul național de transport și realitatea din teren.

Conform declarațiilor poliției, intervenția a avut loc după un apel la 112, semnalând un transport ilegal de materiale lemnoase. Un bărbat de 44 de ani, identificat la volanul vehiculului incriminat, a fost însoțit de un alt autoturism ce bloca accesul acestuia. Un individ în vârstă de 34 de ani, implicat în incident, a fost transportat la sediul poliției și apoi la spital pentru evaluare specializată, având un comportament deviant.

În comunitatea de la Borșa tensiunile cresc pe fondul conflictului dintre protejarea resurselor naturale și rolul autorităților în rezolvarea acestui caz.

Sursă foto.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri