17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Schimbări traficul din Baia Mare: bandă specială de îmbarcare-debarcare a elevilor în fața Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”

Recomandarea editorului

Începând cu data de 16 ianuarie 2024, pe strada George Coșbuc din municipiul Baia Mare, în dreptul Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” (Școala Nr.11), a fost amenajată o bandă special dedicată ca loc de îmbarcare – debarcare a elevilor.

Astfel, s-a creat un culoar pe unde părinții să intre cu mașina, să lase copiii în condiții de siguranță și să plece, fără a se mai crea aglomerație.

Este un model de proiect care a fost preluat și adaptat în mai multe orașe din țară și are ca scop principal siguranța copiilor și fluidizarea traficului în zona unităților de învățământ, care a primit avizul favorabil al Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației întrunită în data de 22 februarie 2023.

Recomandăm părinților să folosească banda destinată îmbarcării – debarcării elevilor doar în acest scop, să ocupe primele locuri în ordinea sosirii, să asigure coborârea școlarilor pe partea stângă a mașinii și să elibereze banda specială, imediat ce elevii sunt în siguranță pe trotuar.

Pentru început, venim în sprijinul dumneavoastră și asigurăm prezența polițiștilor rutieri în zonă pentru a ne asigura ca acest nou sistem se implementează în cele mai bune condiții.

Comunicat remis de IPJ Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri