7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Se lucrează intens în Dragomirești! Începe ultima etapă a programului de asfaltare. Primarul Vasile Tiplea anunță reabilitări la standarde europene

Recomandarea editorului

Programul de asfaltare a străzilor din orașul Dragomirești intră, curând, în utlima fază. La finalul programului, străzile din întregul oraș urmează să fie reabilitate la standarde europene.

Deputatul și președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a făcut o vizită de lucru, alături de primarul Vasile Tiplea, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Una din străzile vizate este strada Căliman, a cărei locuitori așteaptă de ani de zile reabilitarea drumului și care, în curând, urmează să fie asfaltat, cu finanțare prin Programul Național “Anghel Saligny”

„În aceste zile va începe la Dragomirești ultima etapă a programului de asfaltare, iar la final toate străzile vor fi reabilitate la standarde europene. Strazile ce urmează a fi asfaltate au fost racordate deja la rețeaua de apă și canal prin programul PNDL 2. Întregul proiect are o lungime de 8,75 km, suma totală fiind de 9,9 milioane lei. Cu astfel de primari vin CU ÎNCREDERE, în fața maramureșenilor, pentru a le cere votul pentru continuitate în 9 iunie 2024!”, a declarat Gabriel Zetea.
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri