15.7 C
Baia Mare
marți, mai 21, 2024

Secția de primiri urgențe a Spitalului Județean a intrat în reparații capitale

Recomandarea editorului

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Baia Mare a intrat în reabilitare începând de săptămâna trecută. Lucrările se desfășoară etapizat, astfel încât funcționalitatea acesteia să poată fi la cote maxime chiar și în timpul reabilitării.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, în prezent se lucrează în zona de vestiare, a cabinetelor de stomatologie, ginecologie din secția UPU, iar un element important în acest proiect este realizarea unei conexiuni între Camera de urgențe minore și Camera de urgențe majore, care în prezent nu există, pentru eficientizarea întregului flux de activitate al Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean.

Proiectul de reabilitare prevede modernizarea completă a secției UPU, prin extinderea instalațiilor de climatizare, recompartimentare și amenajarea spațiilor, astfel încât să creăm condiții cât mai bune pentru pacienți și să eficientizăm cât mai mult fluxul de activitate al Unității de Primire Urgențe. Valoarea proiectului este de 3,8 milioane de lei, iar finanțarea am asigurat-o din bugetul județului Maramureș. Investim pentru sănătatea maramureșenilor!”, a declarat Bogdan.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri