21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Senator Cristian Niculescu Țâgârlaș: „Mă bucur să vă anunț că astăzi, Parlamentul a adoptat propunerea legislativă care prevede înființarea a opt centre regionale de dezintoxicare și recuperare a dependenților, câte unul în fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale României”

Recomandarea editorului

Mă bucur să vă anunț că astăzi, Parlamentul a adoptat propunerea legislativă care prevede înființarea a opt centre regionale de dezintoxicare și recuperare a dependenților, câte unul în fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale României. Unul dintre aceste centre va fi înființat în Maramureș. Centrele vor funcționa sub coordonarea Ministerului Sănătății și vor fi acreditate de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, conform standardelor internaționale pentru recuperarea persoanelor dependente de droguri. Această inițiativă reprezintă un pas important în lupta împotriva dependenței de droguri, oferind resursele necesare pentru sprijinirea celor afectați.

Ca senator liberal și președinte al Comisiei Juridice, am susținut mereu măsuri concrete pentru a combate fenomenul consumului de droguri, care a luat o amploare semnificativă, în special în rândul tinerilor. Partidul Național Liberal este singurul partid care acordă o atenție constantă combaterii drogurilor și îmbunătățirii legislației în acest domeniu. Dintre cele trei propuneri legislative inițiate împreună cu colegii mei liberali, două au devenit deja legi în vigoare: Registrul traficanților de droguri și Legea 2 Mai.

Îi îndemn pe toți cei care au nevoie de ajutor să nu amâne acest pas important spre vindecare. Este esențial să intervenim prompt, având în vedere numărul alarmant de tineri și copii afectați de consumul de droguri.

Partidul Național Liberal este dedicat în totalitate protejării tinerilor și combaterii consumului de droguri și traficului. Împreună, putem face o schimbare reală!

Cristian Niculescu Țâgârlaș,
Senator PNL de Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri