22.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Gabriel Zetea, deputat PSD: Maramureșul la pas. Cu încredere, în Ardusat!

Recomandarea editorului

Frumusețea Maramureșului o poți vedea doar atunci când iei la pas fiecare comunitate din județul nostru. Este o adevărată încântare să stai de vorbă cu oamenii minunați și ospitalieri care te întâmpină peste tot, să guști din bucatele pregătite cu atâta grijă și să admiri peisajele pitorești cu dealuri, văi și munți falnici. Plimbându-te în mijlocul localnicilor descoperi autenticitatea și bogăția tradițiilor care fac acest loc unic.

Un astfel de loc minunat este și comuna Ardusat, unde am avut bucuria să mă plimb de multe ori. Am fost încântat de frumusețile sale naturale și de ospitalitatea localnicilor. Însă, ce m-a impresionat cel mai mult este munca și devotamentul primarului Ciprian Rus, care a reușit să aducă numeroase îmbunătățiri comunității. Vreau să îl felicit pe colegul meu, primarul Ciprian Rus pentru tot ce a făcut în Ardusat. Datorită eforturilor sale, comuna a înregistrat o dezvoltare semnificativă, iar locuitorii se bucură de condiții mai bune și de o calitate a vieții îmbunătățită.

Să ne bucurăm împreună de frumusețea Maramureșului, să apreciem fiecare comunitate și să fim mândri de locurile noastre natale. Cu încredere, continuăm să explorăm și să dezvoltăm acest județ minunat!

Gabriel Zetea,
Deputat PSD de Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri