16.7 C
Baia Mare
vineri, mai 17, 2024

Senator Dan Ivan: Este extrem de important să înțelegem că prin participarea lor activă la procesul electoral, cetățenii contribuie la conturarea direcției pe care o va urma țara în următorii ani

Recomandarea editorului

Sighetu Marmației, capitala istorică a Maramureșului, a găzduit ieri o importantă manifestare politică, odată cu sosirea caravanei Alianței Dreapta Unită. Actualii consilieri locali, județeni, parlamentari USR, dar si candidații la viitoarele alegeri, au colindat străzile orașului pentru a vorbi cu cetățenii si pentru a aduna semnături pentru alegerile din 9 iunie.

Sighetenii au avut astfel oportunitatea să își exprime sprijinul pentru candidații Alianței Dreapta Unită, semnând listele care permit acestora să intre în cursa electorală. Gestul cetățenilor demonstrează o dorință puternică de schimbare și implicarea în crearea unei Românii moderne.

Dan Ivan, senator USR de Maramureș

„Evenimentul din Sighetu Marmației reprezintă doar unul dintre multele momente în care comunitățile din întreaga țară se implică în procesul democratic și își exprimă opțiunile politice. Este extrem de important să înțelegem că prin participarea lor activă la procesul electoral, cetățenii contribuie la conturarea direcției pe care o va urma țara în următorii ani” a declarat senatorul USR, Dan Ivan.

Caravana Alianței Dreapta Unită a vizitat deja 20 de orașe și își continuă drumul prin țară până pe data de 6 iunie.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri