15.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Un BMW cu numere de Italia s-a înfipt într-un coafor din Moisei

Recomandarea editorului

Într-o zi aparent obișnuită, localitatea Moisei din Maramureș a fost martora unui accident spectaculos. Șoferul unui BMW cu numere de înmatriculare italiene, condus cu îndrăzneală pe Drumul Național 18, a reușit o manevră impresionantă. După ce s-a izbit de un coafor…. și-a transformat automobilul într-un obiect de decor neașteptat pentru un salon de frumusețe.

Potrivit informațiilor furnizate de VasileDale.ro, șoferul din spatele volanului a pierdut controlul asupra mașinii sale și a părăsit carosabilul, găsindu-se într-o situație neașteptată. BMW-ul a pătruns în interiorul salonului.

La o primă privire, situația părea un dezastru total. Cu toate acestea, un aspect uimitor a fost faptul că nici șoferul, nici proprietarii salonului nu au suferit răni semnificative. Potrivit surselor, părțile implicate au convenit să rezolve situația pe cale amiabilă, urmând să fie acoperite daunele provocate.

Reacțiile localnicilor au variat între șoc și uimire. Cu toate acestea, incidentul servește ca o lecție că riscul și aventura se pot ascunde în cele mai neașteptate locuri, chiar și într-un mic oraș din Maramureș.

 

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri