17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Un tânăr de 17 ani din Baia Mare, arestat preventiv după ce a tâlhărit un taximetrist

Recomandarea editorului

Ieri, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui tânăr de 17 ani. Acesta este rezident în Baia Mare și este cercetat pentru tâlhărie calificată. 

Fapta a avut loc în noaptea de 30 noiembrie. Un șofer de taxi a fost agresat de către individul în cauză. Acesta a încercat să sustragă bunuri din autovehicul.

La ora 01:38, polițiștii din Baia Mare au fost alertați prin S.N.U.A.U. 112 de către șoferul de taxi, victima incidentului. Acesta a relatat că, în timp ce ieșea dintr-o parcare din spatele unui imobil de pe bulevardul Regele Ferdinand, a fost abordat de un individ necunoscut. Acesta a deschis portiera dreaptă a mașinii și a încercat să sustragă o tabletă, întâmpinând opoziție din partea șoferului.

În încercarea de a fura bunurile, agresorul a apelat la violență fizică, împingând și lovind victima în zona feței. După ce a eșuat să sustragă tableta, individul s-a orientat către ceasul de taxat. În final, a reușit să fure un telefon în valoare de aproximativ 2.000 de lei de pe suportul de bord al mașinii.

Ulterior, poliția a identificat și reținut suspectul timp de 24 de ore, conducându-l la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș. Telefonul sustras a fost recuperat și returnat victimei.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri