28.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

VIDEO! Postul Crăciunului în Baia Mare… Momentul în care un individ fură toate încasările din magazinul social al Asociației Pentru Suflet. Banii trebuiau să ajungă la familiile nevoiașe de sărbători pentru a le aduce o bucurie

Recomandarea editorului

În timp ce unii postim sau facem fapte bune pentru cei din jurul nostru, măcar acum când se apropie cele mai frumoase sărbători din an, alții iau chiar și de la gura celor nevoiași. Acesta este și cazul unui bărbat care a fost surprins furând toate încasările magazinului social deținut de către Asociația Pentru Suflet, pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Deși norocul a făcut ca suma care era în acel moment în casierie să nu fie enormă (este vorba despre 480 de lei), chiar și aceea ar fi trebuit să aducă zâmbete unei familii nevoiașe, de Crăciun.

Furtul a fost anunțat chiar de către reprezentanții magazinului, care au publicat imaginile surprinse de camera de securitate pe rețelele de socializare. În imagini putem observa cum bărbatul intră în magazin, “scanează” zona și profită de un moment în care nu se află nimeni în jur, apoi merge direct la sertarul în care erau ținuți banii și îi ia pe toți, după care iese repede din magazin.

Astăzi am avut un musafir nepoftit! A intrat la Magazin Social, Asociația Pentru Suflet cu intenții rele, tiptil tiptil… și a luat din casă suma de 480 lei, (atât a apucat ) dar ce nu știe el, e ca a fost filmat de camerele de supraveghere. Ce pedeapsa merită?”, se arată în descrierea alăturată imaginilor video publicate de reprezentanții magazinului.

Rămâne de văzut dacă individul va fi prins. Cert este, însă, că momentan este căutat în speranța că prejudiciul va fi recuperat.

Imaginile furtului

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri