26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Tinerii maramureșeni, învățați despre beneficiile voluntariatului cu ajutorul unui proiect implementat de Asociația Suflete Verzi, cu sprijinul Consiliului județean Maramureș

Recomandarea editorului

„Structură pentru susținerea voluntariatului – SSV” este un proiect de tineret implementat de Asociația Suflete Verzi și realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Scopul proiectului nostru este sporirea gradului de participare a tinerilor la viaţa publică şi încurajarea acestora în vederea asumării responsabilităţilor individuale sau de grup.

Obiectivele proiectului sunt stimularea voluntariatului în rândul a 200 de tineri prin 10 ateliere non-formale și îmbunătățirea nivelului de educație a 21 de tineri prin organizarea a 3 tabere de dezvoltare personală.

Atelierele non-formale se vor desfășura în licee din Baia Mare prin metoda bibliotecii vii.

Cărțile umane vor fi tineri implicați în ong-uri și comunitate care își vor spune povestea despre voluntariat: care a fost parcursul lor, beneficiile, învățările și locurile unde și-au adus aportul pentru o lume mai bună.

Taberele de dezvoltare personală vor fi contexte prin care tinerii să își manifeste autenticitatea și să își descopere cadourile interioare, talentele, calitățile și să realizeze un plan de acțiune pentru cum își vor împărtăși cadourile interioare pentru a servi la binele comunității. Voi de ce credeți că este benefic să voluntariem?

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri