21.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

Violență domestică în Ocna Șugatag: poliția a emis ordin de protecție după atacul violent al unui bărbat asupra concubinei sale

Recomandarea editorului

Atmosfera liniștită de început de decembrie din Ocna Șugatag a fost brusc zdruncinată aseară, când polițiștii Secției 5 au intervenit într-un caz de agresiune. 

La 23.39, dispeceratul de urgență 112 a primit un apel disperat de la o femeie de 32 de ani, care a fost victima unui atac fizic brutal din partea concubinului său.

Sosind la locul incidentului, polițiștii au constatat absența agresorului, un bărbat de 30 de ani din comună. Cu promptitudine, au emis un ordin de protecție provizoriu pentru a asigura siguranța imediată a victimei și pentru a preveni potențialele recidive.

În acest moment, ancheta este în plină desfășurare, iar comunitatea este încurajată să colaboreze cu autoritățile pentru a aduce la lumină toate aspectele cazului și pentru a contribui la asigurarea securității în comunitate. Incidentul subliniază, încă o dată, importanța abordării ferme a problemelor legate de violența în familie.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri