21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș aduce astăzi în Baia Mare personalități importante ale mediului economic în sprijinul antreprenorilor, în cadrul unui eveniment de marcă

Recomandarea editorului

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș organizează un eveniment important pentru mediul de afaceri maramureșean. În câteva ore se va da startul unui eveniment de marcă, menit să aducă claritate în fața noilor schimbări legislative și fiscale. Și cum ar putea fi acestea explicate mai bine decât de experți din domeniu, printre care și reprezentanți ANAF?

Sala Millenium din Baia Mare va deveni, în câteva ore, un adevărat pol al comunității de afaceri din județ, un număr mare de antreprenori fiind așteptați să ia parte la momentul organizat de AIM. Printre invitații speciali în cadrul evenimentului se află specialiști din domeniul economic, dar și reprezentanți ai instituțiilor statului.

Livia Steopan – șef serviciu în cadrul Serviciului de Asistență pentru Contribuabili, Cluj-Napoca; Elena Borcea și Elisabeta Szika – consilieri superiori în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Experți din cadrul Direcției Generale de Antifraudă Fiscală; Brinzan Florin – Consultant economic, vor vorbi despre noile reglementări legislative și fiscale și vor oferi răspunsuri la toate întrebările venite din partea participanților.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș așteaptă cu nerăbdare implicarea dumneavoastră și a potențialilor parteneri pentru a contribui la modelarea unui mediu de afaceri prosper în Maramureș”, arată reprezentanții asociației.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri