21.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

Baia Mare urmează să fie declarată stațiune de interes național! Primarul interimar Doru Dăncuș, prezent la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pentru a solicita accelerarea emiterii Hotărârii de Guvern

Recomandarea editorului

Primarul interimar al municipiului Baia Mare este hotărât să crească performanța administrativă în municipiul Baia Mare. A fost astăzi la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului unde a solicitat sprijin concret pentru accelerarea unor proiecte vitale pentru băimăreni.

„Implicarea mea din ultima perioadă în creșterea performanței administrative are ca scop susținerea băimărenilor, prin urgentarea proiectelor de dezvoltare economică, alături de colegii mei din Primăria Baia Mare și cu sprijinul susținătorilor orașului nostru, puțini, dar serioși”, arată Dăncuș.

Într-o întâlnire productivă cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus, Doru Dăncuș a obținut asigurări privind sprijinul pentru accelerarea emiterii Hotărârii de Guvern prin care municipiul Baia Mare să fie declarat stațiune turistică de interes național.

„Această măsură va contribui la obținerea unui punctaj mai mare pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, în special pentru complexul de agrement acvatic din zona Câmpul Tineretului, depus spre finanțare în noul exercițiu financiar al POR 2021-2027”, arată primarul interimar.

La rândul său, acesta și-a asumat să urgenteze înființarea Organizației de Management a Destinației Baia Mare și să contribuie activ la constituirea OMD Regional Maramureș – Satu Mare.

„Îi mulțumesc domnului Ioan Lucian Rus pentru deschidere și implicare. Un mare mulțumesc și domnului deputat Gabriel Zetea pentru facilitarea acestei întâlniri și susținerea constantă a comunității băimărene!”, a conchis Ioan Doru Dăncuș.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri