23.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

Un MEDIU SĂNĂTOS începe de ACASĂ: campanie de colectare a uleiului alimentar uzat din gospodării, a societății VITAL

Recomandarea editorului

Un MEDIU SĂNĂTOS începe de ACASĂ – campania de colectare a uleiului alimentar uzat din gospodăriile propri, ediția de iarnă 2023-2024, și-a propus să mobilizeze câți mai mulți angajați din cadrul S.C. VITAL S.A., contribuind în acest mod la menținerea unui mediu mai bun și mai sănătos pentru noi toți. Campania a debutat înainte de Sărbătorile de Iarnă, când activitatea în bucătării a fost mai intensă, iar cantitatea de ulei alimentar folosită este mai mare ca de obicei și s-a încheiat la mijlocul luni ianuarie 2024.

Consumatorii casnici, probabil din comoditate sau din neștiință, aruncă în continuare uleiul alimentar uzat la chiuvetă sau la coșul de gunoi, unde acesta devine un element extrem de nociv, iar depunerea lui pe conducte provoacă înfundarea acestora. Totodată, aruncat la coșul de gunoi, uleiul alimentar uzat alături de restul deșeurilor menajere, devine o substanță greu degradabilă.

Mulțumim tuturor colegilor pentru implicarea în aceste acțiuni extrem de importante. Considerăm că puterea exemplului este cel mai puternic îndemn la acțiune, iar desfășurarea unor astfel de campanii la nivelul S.C Vital S.A aduce un plus de imagine și numeroase beneficii pentru mediu, sănătate și canalizarea orașului în care trăim. Mai mult, suntem datori să asigurăm generațiilor viitoare premisele unei lumi mai bune în care să trăim cu toții.

Știm că ceea ce facem este poate o picătură într-un ocean, dar suntem determinați ca niciodată să continuăm și să dezvoltăm noi programe și activități în această direcție de responsabilitate pentru mediul înconjurător!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri