23.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

Pintér Zsolt: “Dezvoltările imobiliare sunt foarte importante pentru oraș, dar numai dacă acestea servesc intereselor orașului, dacă nu supraaglomerează zonele locuite”

Recomandarea editorului

Consilierii locali băimăreni au adoptat în ședința de vineri, 26 ianuarie, noul PUZ prin care se vor putea construi blocuri în zona terenului de atletism din municipiu. Proiectul de Hotărâre a trecut cu 13 voturi pentru, însă unii dintre consilierii locali au avut obiecții în ceea ce privește construcția de blocuri în această zonă.

Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș și consilier local în Consiliul Local Baia Mare a oferit un vot nefavorabil proiectului, argumentând decizia:

„În intervenția mea din Consiliul Local Baia Mare am subliniat faptul că dezvoltările imobiliare sunt foarte importante pentru oraș, dar numai dacă acestea servesc intereselor orașului, dacă nu supraaglomerează zonele locuite. Prin urmare, nu am votat PUZ-ul care va permite construirea de blocuri înalte într-o zonă de baze sportive (terenul de atletism, bazinul olimpic și terenul de rugby). Cu toate acestea, din păcate proiectul a fost totuși adoptat”, a declarat alesul băimărean.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri