16.7 C
Baia Mare
luni, mai 27, 2024

Fonduri de la CNI pentru îndiguirea râului Repedea: 11 milioane de lei, anunță deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș

Recomandarea editorului

Administrația locală din Primăria Repedea condusă de primarul Ioan Miculaiciuc a obținut, de la CNI, suma de 11 milioane de lei pentru ,,îndiguirea, decolmatarea și ruperile de nivel pe cursul râului Repedea”, tronsonul 2. 

Proiectul continuă îndiguirea râului Repedea de la intersecția cu DJ187 până la confluența cu râul Ruscova, așa încât să se evite ieșirea din matcă a râului și inundarea gospodăriilor din acea zonă.

„Doar în 2023, tot pe CNI, Primăria Repedea a obținut finanțări pentru realizarea de diguri pe o distanță de 4,3 km pe râul Tomnatic, cei 20 de milioane de lei fiind obținuți tot prin CNI” arată deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Împreună cu subprefectul de Maramureș, Crina Fiorela Chilat, acesta a fost într-o vizită de lucru la fața locului.

„Un alt proiect care a obținut o finanțare de 3,5 milioane de lei în comuna Repedea este parcul de fotovoltaice care se va întinde pe 50 de ari și care a fost câștigat pe AFM, în timp ce 1,5 milioane de lei vor fi investiți în dotarea cu mobilier a școlilor din comună. Asta înseamnă administrații harnice, pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!”, mai spune deputatul Gabriel Zetea.

InfoMM

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri