21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Jandarmii maramureșeni au împodobit bradul cu copiii unei Case de Tip Familial din Baia Mare

Recomandarea editorului

Spiritul sărbătorilor se răspândește cu repeziciune în sufletele tuturor celor care cred în bine și în fapte bune. Jandarmii maramureșeni se numără printre aceia care doresc să contribuie la zâmbetele și bucuria celorlalți. Așa se face că au fost alături de un grup de copii din cadrul unei Case de Tip Familial din Baia Mare pentru a le face o bucurie. 

„Iar pentru că se apropie cu pași repezi Sărbătoarea Crăciunului, le-am dus un brad pe care l-am împodobit împreună cu aceștia astfel ca Moșul să le poată lăsa sub el toate cadourile dorite.

Am ascultat colinde, am vorbit, am pus podoabe frumoase. Dar cea mai prețioasă podoabă a fost zâmbetul lor cald, bucuria de pe chip și împlinirea care li se citea în ochi.

Această frumoasă activitate ne-a oferit prilejul de a-i cunoaște mai bine, de a sta de vorbă cu ei și de a le asculta poveștile de viață, frământările și dorințele. Ne-au vorbit despre nevoi și despre visuri, despre idealuri și aspirații, despre scrisorile către Moș Crăciun pe care urmează să le scrie cu entuziasm.

Le-am promis că vom lua legătura negreșit cu Moșul  să ne asigurăm că a primit toate scrisorile și că le va îndeplini dorințele.

Am mers cu gândul de a oferi, dar am primit în schimb multă bucurie.Vă mulțumim dragi copii!”, transmit jandarmii maramureșeni.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri