22.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Maramureșul rămâne și în 2023 destinația cea mai căutată de Revelion, din România

Recomandarea editorului

Cu intrarea în noul an în apropiere, Maramureșul se impune ca fiind cea mai căutată destinație de Revelion din România. Județul nostru atrage și în acest an privirile iubitorilor de tradiții autentice și atmosferă de basm. 

Așa cum se întâmplă în fiecare an, Maramureșul păstrează coroana ca destinație preferată a românilor pentru petrecerea nopții dintre ani, relatează Observator.

În inima acestui colț pitoresc al țării, în satul tradițional Breb, turiștii sunt invitați să descopere o experiență autentică de Revelion. Asta desigur îmbinând deliciile gastronomice locale cu atmosfera încărcată de tradiții.

Un pachet complet pentru Revelion în această zonă fermecată variază între 400 și 500 de lei de persoană. Asta desigur, pentru o ședere minimă de trei nopți.

Maramureșul rămâne fidel spiritului sărbătorilor. Oferă turiștilor posibilitatea de a gusta bucate tradiționale specifice zonei și de a se bucura de colinde autentice care îmbracă atmosfera într-un farmec aparte.

Oricine alege să petreacă Revelionul în Maramureș va experimenta nu doar un festin culinar, ci și o incursiune în tradițiile bogate ale acestei regiuni.

Unul dintre avantajele acestei destinații magice este dat de prețurile mai accesibile în comparație cu alte locuri de renume. Asta în special atunci când sunt comparate cu cele de pe Valea Prahovei. Oricare călător dornic să se delecteze cu atmosfera autentică a Maramureșului găsește aici un loc plin de farmec și autenticitate.

În plus, turiștii care aleg să își petreacă Revelionul în această bijuterie a României au șansa de a intra în contact direct cu tradițiile și obiceiurile maramureșene. Fie că participă la pomana porcului sau primesc haine tradiționale în timpul slujbei la biserica din sat, fiecare moment devine o incursiune memorabilă în cultura autentică a Maramureșului.

Cu toate acestea, pentru cei dornici să experimenteze farmecul autentic al Maramureșului în noaptea de Revelion, timpul presează. Majoritatea pensiunilor au fost rezervate cu mult timp înainte. La majoritatea, lourile sunt ocupate încă de acum trei luni. Astfel, cei care doresc să trăiască magia acestui loc unic trebuie să se grăbească. Doar astfel își pot asigura o ședere de neuitat în inima Maramureșului.

Credit foto. https://www.facebook.com/judetul.maramure

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri