21.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

Tragedie la Milano: băimărean înjunghiat într-un conflict financiar de către alți băimăreni care făceau parte dintr-o grupare infracțională

Recomandarea editorului

Un întunecat capitol al criminalității a zguduit liniștea pieței din zona Gării Mese, Milano, când Claudiu, un tânăr băimărean de 30 de ani, a căzut victimă unui atac nemilos. Într-un scenariu șocant, mai mulți indivizi l-au înjunghiat cu sânge rece, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge.

Forțele de ordine au intervenit rapid, iar carabinierii italieni au reușit să identifice și să rețină trei suspecți, toți originari din Baia Mare. Conform informațiilor furnizate de Vasile Dale, cei trei atacatori au folosit un cuțit de vânătoare în actul violent care i-a curmat viața lui Claudiu. În urma incidentului, o femeie de 56 de ani, tot româncă, a suferit un atac de panică și a fost asistată de echipajele medicale.

Potrivit surselor, motivul tragicului incident ar fi fost o sumă de bani pe care victima a refuzat să o plătească atacatorilor. Acest refuz a generat un conflict spontan, culminând cu pierderea vieții tânărului. Presa italiană dezvăluie că cei implicați în această tragedie fac parte dintr-o grupare infracțională cu acțiuni în Italia și Franța, specializată în furtul de bunuri din autotrenuri, pe autostrăzi.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri