34.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Noua grădiniță ultramodernă din Rogoz a fost dată în folosință, în prezența micuților care abia așteaptă să se bucure de dotările asigurate aici. Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș: „Satisfacția lucrului bine făcut o simțim de fiecare dată când dăm în folosință o investiție nouă pentru maramureșeni. Însă, când este vorba despre copii, sentimentul de a fi schimbat în bine viața lor este de neprețuit”

Recomandarea editorului

O investiție importantă pentru comunitatea din Rogoz a fost dată în folosință, spre bucuria celor mici, dar și a părinților. Noua grădiniță din localitate, construită și dotată la standarde europene, cu echipamente și funcțiuni de ultimă generație, este gata să îi primească la joacă și învățare pe cei 36 de micuți care vor beneficia imediat de aceasta.

Proiectul și investiția au fost derulate de către Primăriei Târgu Lăpuș, suma ridicându-se la 2,7 milioane de lei, acoperită în întregime prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Copiii din satul Rogoz, Târgu Lăpuș, încep o nouă zi de grădiniță într-o unitate modernă, cu dotări de ultimă generație, dar și cu funcțiuni atât de importante pentru această etapă a vieții lor, cum este locul de joacă. Satisfacția lucrului bine făcut o simțim de fiecare dată când dăm în folosință o investiție nouă pentru maramureșeni. Însă, când este vorba despre copii, sentimentul de a fi schimbat în bine viața lor este de neprețuit.
Noua grădiniță are trei săli de grupă în care se vor juca și vor învăța 36 de copii. Unitatea are grupuri sanitare potrivite pentru cei mici, cu bucătărie utilată la standarde actuale, dar mai ales loc de joacă modern, sigur și atractiv, unde vor putea să se distreze în voie, în aer liber.
Investiția, în valoare de 2,7 milioane de lei, a fost realizată prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Din acești bani Primăria Târgu Lăpuș a achiziționat terenul, a construit grădinița, a împrejmuit unitatea, a realizat canalizarea, a asigurat centrala termică, rețeaua de apă.
A fost montat un sistem de panouri fotovoltaice și s-a amenajat locul de joacă. Toate dotările sunt dintre cele mai moderne, la standarde europene, care să respecte nevoile celor mici, cum ne dorim să asigurăm, pas cu pas, în toate unitățile școlare din Maramureș!
Îl felicit pe primarul orașului, Mitru Leșe și îi mulțumesc că a realizat acest proiect important pentru comunitate, dar și pe prietenul meu, Vlad Herman, director al serviciului public de salubrizare din primărie, pentru implementarea proiectului. Am fost la acest important eveniment în viața comunității din Rogoz alături de Dorin Crăciun, director al Școlii Gimnaziale “Nicolae Steinhardt” Rohia; deputatul Florin Alexe; senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș și inspectorul general adjunct al ISJ Maramureș, Ioan Muntean”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și a organizației județene a PNL
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri