34.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Sportul însemană sănătate! Pistă de biciclete în valoare de 3,1 milioane de lei la Vișeu de Sus. Deputatul PSD Gabriel Zetea a fost alături de primarul Vasile Coman pe șantier:

Recomandarea editorului

Cetățenii orașului Vișeu de Sus urmează să beneficieze de o pistă de biciclete în viitorul apropiat. Proiectul, care prevede o pistă pe o lungime de 2,7 kilometri, este finanțat prin PNRR, investiția ridicându-se la 3,1 milioane de lei.

Deputatul și președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a fost prezent pe șantier alături de primarul Vasile Coman și l-a felicitat pe acesta pentru inițiativă, dar și pentru munca neobosită pe care o depune zilnic pentru vișeuani.

„Sportul înseamnă sănătate iar la Vișeu de Sus se lucrează intens pentru 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐩𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐨 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢𝐦𝐞 𝐝𝐞 𝟐.𝟕 𝐤𝐦 (pod Spital – pod Valea Vinului, paralelă cu râul Vișeu), proiect în valoare de 3,1 milioane de lei finanțat prin PNRR. Îl felicit din tot sufletul pe primarul Vasile Coman care, în ciuda tuturor piedicilor care i s-au pus din partea administrației județene condusă de PNL și USR dar și a reprezentantului Guvernului în teritoriu, nu a abandonat nicio clipă lupta pe care o duce necontenit pentru a implementa noi și noi proiecte în Vișeu de Sus. M-am bucurat să aflu că pe lângă amenjarea acestei piste va urma realizarea, din buget local, a unui sistem de supraveghere video pe întreaga lungime a pistei de biciclete, pentru ca participanții să aibă siguranță că totul este sub control deplin. Vasile Coman este unul dintre primarii care va candida din partea PSD Maramureș la alegerile locale din 9 iunie 2024 și îl asigur că, în mandatul viitor, va avea un adevărat partener la cârma administrației județene, așa cum a avut și între 2016 – 2020. Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!”, a declarat Gabriel Zetea.

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri