18.7 C
Baia Mare
miercuri, februarie 28, 2024

Operațiune de amploare în Maramureș: sute de kilometri sub supravegherea Poliției și amenzi record pentru conducătorii iresponsabili

Recomandarea editorului

Polițiștii din Maramureș au intensificat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere. Focusul a fost pe D.N. 18 și D.J. 186, segmentele cruciale Berbești-Sighetu Marmației-Rona de Sus și Vadu Izei-Oncești.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, alături de forțe din Secțiile 5 și 6 Poliție Rurală, au impus nu mai puțin de 58 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 23.925 de lei. Cu 41 de amenzi pentru depășirea limitelor de viteză, autoritățile au adus un avertisment serios șoferilor iresponsabili.

Alături de amenzile substanțiale, trei permise de conducere și certificate de înmatriculare au fost reținute, amplificând semnalul că nerespectarea regulilor de circulație nu va fi tolerată. O infracțiune rutieră gravă a fost depistată, referitoare la punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conform prevederilor articolului 334, alineatul 1 din Codul Penal.

Această acțiune ambițioasă demonstrează determinarea autorităților de a garanta securitatea pe șoselele Maramureșului. Cu amenzi record și rețineri de permise, mesajul este clar: respectați regulile de circulație pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Infomm

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele știri