17.7 C
Baia Mare
luni, mai 27, 2024

Prefectul Maramureșului aduce omagiu eroilor lăpușeni într-un moment de comemorare solemnă

Recomandarea editorului

Astăzi, prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, a participat la un eveniment plin de semnificație – Comemorarea eroilor lăpușeni, organizat cu grijă și devotament de către Primăria Târgu Lăpuș.

Într-un gest solemn și profund, s-a adus un omagiu celor 60 de eroi neînfricați care și-au găsit sfârșitul în măcelul din 5 decembrie 1918, la doar 4 zile de la Marea Unire. Prefectul, alături de comunitatea locală, a păstrat vie amintirea acestor viteji, subliniind sacrificiul lor pentru idealurile naționale.

Instituția Prefectului – județul Maramureș își exprimă profund recunoștința față de martirii neamului. Cu respect și admirație, s-a adus un tribut celor care s-au jertfit pentru țară, iar cuvintele de omagiu răsună ca un ecou al istoriei și curajului acestor eroi.

În lumina acestui moment de comemorare, se cuvine să reflectăm asupra valorilor pentru care acești eroi și-au dat viața. Odihnă veșnică celor care au ales să devină simboluri ale sacrificiului pentru o Românie unită și liberă!

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri