21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Polițiștii din Maramureș nu se plictisesc: un tânăr hacker din Tăuții de Sus internat, alți doi condamnați în drum spre închisoare

Recomandarea editorului

Un tânăr de 19 ani din Tăuții de Sus a devenit protagonistul unei drame judiciare ce culminează cu măsuri restrictive. În ziua de 14 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dat curs unei sentințe emise de Tribunalul Maramureș, transformând destinul tânărului într-o reeducare forțată.

Tânărul, a cărui perioadă de adolescență a fost umbrită de infracțiuni precum tentativă la furt calificat, furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, a primit o condamnare la internare într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an.

Operațiunea poliției s-a desfășurat cu precizie, culminând cu localizarea și escortarea tânărului către Centrul Educativ Buziaș din județul Timiș. Această acțiune nu a fost, însă, singura din ziua respectivă, deoarece polițiștii din Baia Sprie și Borșa au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Aceste mandate vizau doi bărbați în vârstă de 22 și 47 de ani, ambii din aceeași regiune. Condamnați pentru infracțiuni rutiere, aceștia au primit sentințe de 2 ani, 8 luni și 80 de zile, respectiv 2 ani, 7 luni și 10 zile. Cu privire la aceștia, forțele de ordine au procedat la transportul către Penitenciarul Baia Mare, într-un episod ce adaugă noi nuanțe acestui tablou judiciar complex.

Infomm

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri