28.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

Razie în Valea Chioarului: 15.200 de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiști

Recomandarea editorului

Ofițerii au pus în executare cinci percheziții domiciliare într-un amplu dosar de colectare și comercializare ilegală a țigaretelor.

Ieri, 22 noiembrie, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș au dat lovitura într-un caz amplu de contrabandă cu țigări. Au desfășurat cinci percheziții domiciliare și un mandat de aducere, în comuna Valea Chioarului.

Acțiunile au fost demarate în cadrul investigațiilor privind infracțiunea de colectare, depozitare și comercializare a țigărilor provenite din contrabandă. În urma unei strânse colaborări și a exploatarea momentelor operative, polițiștii au reușit să pună sub sechestru nu mai puțin de 15.200 de țigări nemarcate corespunzător legislației române. Valoarea estimată a acestora este de peste 13.000 de lei.

Cercetările sunt în plină desfășurare, supervizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Obiectivul este identificarea tuturor participanților la această activitate infracțională și tragerea lor la răspundere penală.

InfoMM

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri