18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Sorin Vlașin, senator PSD: Cardurile pentru energie vor fi valabile și iarna aceasta

Recomandarea editorului

Una dintre măsurile adoptate de Guvernul României pentru a-i ajuta pe cei în nevoie a fost anunțată ca fiind valabilă și în acest sezon rece. Astfel, Guvernul Ciolacu a prelungit valabilitatea cardurilor de energie, de care beneficiază aproximativ 2 milioane de români, până la data de 31 martie 2024, arată ActualMM.

Sorin Vlașin, senator PSD de Maramureș: “Ne asigurăm că gospodăriile vulnerabile vor avea resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe”

„O veste bună pentru cei aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie! Guvernul Ciolacu a prelungit valabilitatea cardurilor de energie până la data de 31 martie 2024, voucherele fiind valabile inițial doar până pe 31 decembrie. Astfel, ne asigurăm că gospodăriile vulnerabile vor avea resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe. Persoanele vulnerabile au primit anul acesta două tranșe de câte 700 de lei, una în februarie, alta în septembrie, pe cardurile de energie, care trebuiau consumate până la finalul anului 2023. Ceea ce nu se cheltuia ar fi trebuit returnat. Așadar, românii din categoriile vulnerabile vor putea să folosească banii de pe cardurile de energie și pentru plățile făcute după 1 ianuarie 2024”, a declarat parlamentarul maramureșean.

Citiți articolul integral pe ActualMM.

Infomm

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri