20.7 C
Baia Mare
duminică, iulie 21, 2024

VINE CĂLDURA! Iar unii nu mai au răbdare! Cât trebuie să scoată din buzunar șoferii din Baia Mare care vor să își schimbe cauciucurile la poate cea mai performantă vulcanizare din Nord-Vestul țării:

Recomandarea editorului

Iarna e pe final, zăpadă nu prea am avut, iar temperaturile încep să se îndepărteze, ușor ușor, de minus. Așadar, o dată cu luna martie, vestirea primăverii și celebrarea Zilei Internaționale a Femeii, mai avem parte de un eveniment important:

Momentul în care șoferii încep să treacă de la cauciucurile de iarnă la cele de vară. În unele cazuri implică și schimbarea jantelor cu cele frumoase, de sezon, care să atragă privirile tuturor. Sigur, un proces ce pare simplu, însă, la bază, siguranța primează, iar pentru aceasta e nevoie de întregul pachet de servicii pe care o vulcanizare poate să îl ofere.

Echipă profesionistă, echipamente de ultimă generație și o locație de nivel occidental, dar mai ales, PREȚURI de bun simț

Pentru cei care nu au auzit încă de probabil cea mai performantă vulcanizare din Nord-Vestul țării, vă anunțăm noi că se află chiar în Baia Mare.

BAV Auto a fost inaugurată relativ recent, în 2023, iar promisiunea profesionalismului se regăsește în realitatea de la fața locului. A fost gândită și concepută special pentru cei ce vor să beneficieze de normalitate: servicii occidentale la prețuri de bun simț. Și nu numai.

Echipa BAV auto e formată din profesioniști cu experiență în domeniu, iar echipamentele pe care le folosesc sunt de ultimă generație, pentru că siguranța e pe primul loc. Totuși, nici confortul nu se află pe ultimul rând în prioritățile acestora, astfel că locația se prezintă într-un mare fel:

Cât trebuie să scoată șoferii din buzunar pentru un schimb de cauciucuri

Pentru un schimb de patru anvelope și echilibrarea roților, la BAV Auto prețurile încep de la 125 LEI!

Lista de servicii de care poți beneficia la probabil cea mai performantă vulcanizare din Nord-Vestul României este următoarea:

  • Echilibrare roți
  • Schimb anvelope
  • Reparație pană
  • Îndreptare jante
  • Curățare butuci și aplicare spray cupru
  • Spălare profesională jante/cauciucuri

Iar dacă tot ajungi cu mașina la BAV Auto să o pregătești pentru sezonul estival, ar fi indicat să îi oferi și o spălare binemeritată. Despre spălătorie, am discutat AICI.

ActualMM

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri