21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Zăpada abundentă acoperă Maramureșul: Avertizări de ninsori și drumuri afectate în județ

Recomandarea editorului

Ninsoarea abundentă care a început în cursul nopții trecute în Maramureș a acoperit mai multe zone din județ cu un strat consistent de zăpadă, iar fenomenul continuă în prezent, fără semne că ar înceta în curând. Iarna venită încă de la final de noiembrie e de vizibilă pe două dintre cele mai importante drumuri care leagă zona metropolitană Baia Mare de Maramureșul Istoric, respectiv DN 18 și DJ 184, care au fost acoperite de zăpadă.

Situația meteorologică impune precauție și atenție sporită pentru șoferii care tranzitează aceste zone, în special pe Pasul Gutâi și în zona Cavnic. Autoritățile recomandă ca aceștia să evite să se aventureze pe drumuri cu mașini neechipate corespunzător pentru sezonul rece. Este esențial să se utilizeze anvelope de iarnă și să se aibă la îndemână lanțuri antiderapante, pentru a asigura o conducere sigură și pentru a preveni eventualele incidente rutiere.

De asemenea, este important de menționat că meteorologii au emis avertizări de tip cod galben și portocaliu pentru ninsori în Maramureș atenționând că se pot înregistra cantități semnificative de zăpadă.

Infomm

DN 18 – Pasul Gutâi în această dimineață Foto: Petrica Bogdan Ilies/ INFO TRAFIC Maramures
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri