12.7 C
Baia Mare
marți, mai 28, 2024

Acțiuni în forță ale polițiștilor maramureșeni împotriva criminalității economice. Amenzi substanțiale și confiscări în minivacanța de 1 Decembrie

Recomandarea editorului

În perioada 29 noiembrie – 01 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș au desfășurat o serie de acțiuni hotărâte pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor din sfera comerțului cu produse alimentare și nealimentare, contrabanda cu tutun și pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală. 

Operațiunile au avut loc în municipiul Baia Mare, Seini și Șomcuta Mare.

Un bilanț impresionant al activităților desfășurate include verificarea a 80 de societăți comerciale și a 31 de persoane fizice. Ca rezultat al eforturilor depuse, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 66.000 lei. Acestea au vizat încălcări ale OUG 28/1999, Legii 227/2015 – Cod fiscal și Legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Polițiștii au demonstrat hotărâre și în operațiunile de confiscare, reușind să ia în custodie 27 de pachete de țigarete evaluate la 675 lei. În plus, au fost confiscate sume semnificative de bani în numerar, totalizând 2.315 lei.

Aceste acțiuni decisive confirmă angajamentul autorităților în asigurarea unui mediu comercial corect și legal, reflectând astfel protejarea intereselor economice și sociale ale comunității locale. Polițiștii Maramureșeni rămân vigilenți și dedicati în misiunea lor de a menține ordinea și legalitatea în domeniul economic.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri