34.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, anunță un record istoric în Maramureș de bani europeni atrași în județ

Recomandarea editorului

Consiliul Județean Maramureș a încheiat anul 2023 cu cea mai mare absorbție de bani europeni din istoria județului, declară președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan. Potrivit președintelui, nu mai puțin de 300 de milioande de euro din fonduri europene au intrat în județ, în cele 33 de contracte de finanțare semnate pentru implementarea proiectelor de dezvoltare.

„Am încheiat anul 2023 cu cea mai mare absorbție de bani europeni pentru Maramureș, din istoria județului, și anume peste 300 de milioane de euro, bani asigurați din fonduri europene în cele peste 33 de contracte de finanțare semnate, pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a Maramureșului. Totodată, în 29 decembrie 2023, am primit vestea că încă 144 de milioane de euro vor fi alocați pentru 3 proiecte, prin Programul Operațional Regional. Nu ne oprim aici! În 2024 vom continua să muncim la proiectele noastre și să aducem cât mai mulți bani în Maramureș, pentru dezvoltarea județului și pentru bunăstarea maramureșenilor. Mulțumesc colegilor din Consiliul Județean Maramureș, colaboratorilor și tuturor celor care s-au implicat și au muncit pentru realizarea și demararea acestor proiecte!”, a declarat Ionel Bogdan.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri